Motherhood

3 СЛАТКИ ПОДАРОЦИ ЗА ВЕЛИГДЕН: мали подароци што децата можат да ги направат сами

Најубавите подароци се оние каде што го вложуваме нашето време и креативност.

Ако ги вклучите најмалите во правењето подароци, можете да ги научите уште од рана возраст да направат нешто сосема ново и оригинално од едноставни материјали.

Во галеријата за слики има три интересни идеи, а тие сигурно ќе послужат како инспирација за вас.

Пакувања со бонбони во форма на велигденски моркови, шарени зајачиња за велигденската трпеза, како и слатки пилиња и зајачиња изработени од пластични лажички и украсна хартија.

Изберете мини проект за вашите малечки што е можно поскоро и оставете ги да комбинираат бои по сопствен вкус …

Напиши коментар