Bridal

7 нови и поинакви невестински букети

Помина некое време откако букетите добија нов изглед, па ја зедовме слободата да пронајдеме неколку нови модели.

Барате нова состојка за да го направите вашиот букет да изгледа поинаку?

Размислувајте надвор од градината – инспирацијата може да дојде од најнеочекуваните места.

1. Пердуви

2. Овошје и зеленчук

3. Сукуленти и воздушни растенија

4. Памук

5. Билки

6. Зрна и трева

7. Семиња

Напиши коментар