Дестинации

8 Шармантни градчиња во Истра кои што мора да ги посетите!

Истра е регион во Хрватска – мал полуостров кој се наоѓа на само неколку часа со брод од Венеција, Италија. Во оваа статија, можете да прочитате за 8-те најдобри градови во Истра кои дефинитивно вреди да се посетат за време на вашиот одмор! ?

Ровињ

Врсар

Мотовун

Пореч

Грозњан

Пула

Умаг

Хум

Напиши коментар