Sweet Home

9 начини да го направите вашиот дом да изгледа елегантно со мал буџет

Да се ​​има дом со елегантен изглед може да биде тешко, особено ако имате мал буџет. За среќа, постојат начини како можете да добиете врвен изглед.

Дизајнерите на ентериер споделија неколку тајни со текот на годините што им дадоа на сопствениците на домовите преглед на тоа како можат да го направат својот дом да изгледа елегантен. Од додавање перници и свеж слој на боја на третмани за прозорци и подови од дрво, ова се едноставни решенија за кои треба да знаете.

Додадете украсни лајсни

Detail of intricate corner crown molding. a detail of corner ceiling.

Внимавајте на фарбата, таа е многу важна

Large luxury modern interiors of a living room. 3D rendering computer digitally generated image of fully furnished living room.

Додадете перници за комфор и елеганција

Sofa and blinds in living room

Изберете добри материјали за завеси, не нешто што изгледа евтино

Бидете уникатни со детаљите на секој предмет

Modern bathroom interior design with wooden finishing

Осветлувањето прави разлика

Паркетот е секогаш подобар избор од теписонот

Modern bedroom with modern furnitures.

Додадете елегантни аксесоари како што се уметничките дела, огледалата и растенијата

Modern scandianvian decor of living room. Concept of minimalistic interior.

Одржување на домот и чистењето е задолжително!

apartment in a skyscraper with a view of Moscow-City

Напиши коментар