man fashion

Ако мислите дека ви е тешко дома со децата, погледнете што доживеале останатите родители

Да се биде родител е предизвик, особено за време на пандемија на корона вирус.

Престојот дома е тежок не само за возрасните, туку и за децата.

До пред два месеци, сите имаа рутина, одеа во градинка или училиште наутро, ручаа, попладне пишуваа домашни задачи или играа во паркот.

Преку ноќ, сè се смени, па не е изненадување што сето тоа има последици и понекогаш ја прави целата оваа ситуација неподнослива.

Кога мислите дека ви е тешко и дека не можете повеќе, запомнете дека има такви родители на кои им е полошо.

Овие фотографии се најдобриот доказ.

Напиши коментар