Убавина

Beauty класици: 10 производи кои не паѓаат од тронот на најдобрите со децении

Постојат одредени производи во светот на убавината кои не исчезнуваат со години, па дури и со децении.

Некои од нив се тука околу стотина години и ги користат нашите мајки, па дури и бабите.

Тие се толку добри што секогаш им се враќаме, исто како што тоа го прават нашите мајки.

На крајот на краиштата, толку многу години на пазарот, меѓу другото, мора да бидат доказ за квалитет.

Таквите култни производи вклучуваат парфеми, кармини, лакови за нокти …

Сепак, денес решивме да издвоиме десет производи за нега на кожата, од кои некои сигурно ги користат нашите ќерки.

Напиши коментар