Sweet Home

Без хаос: Седум интересни масички за дневна соба

Сите имаме денови во кои не успеваме да ги исчистиме домовите онолку колку што би сакале, а една од последиците често е пренатрупаната масичка во дневната соба која одеднаш станува преполна со книги, полначи, списанија, далечински управувачи …

За среќа, постои решение за овие проблеми, а тоа се масичките кои се убави и функционални во исто време, или имаат дел за складирање на работи, како што се вградени фиоки и полици.

Кога имаме таква масичка во дневната соба, сите работи што нормално ги држиме врз неа имаат свое место на „живеење“ на дофат на раката.

Ова е исто така многу погодно ако честопати се дружите со семејството и пријателите во дневната соба – секогаш ќе имате многу слободен простор за оставање на чаши за кафе и други јадења.

Ја разгледавме понудата во продавниците во потрага по вакви маси.

Погледнете што најдовме во нашата галерија.

Опсегот е разновиден – некои табели имаат фиоки, други имаат фиоки и полици, а трети дури имаат и преклопни делови, така што можете да ги прилагодите за да одговараат на вашите потреби.

Напиши коментар