man fashion

Боенки за деца

Децата од најраната возраст сакаат да се дружат со боенки се до училишните денови, да уживаат во светот на свој начин и бои по своја желба. Боите, покрај тоа што се забавни, им помагаат на децата да развијат различни вештини, да го направат детето поостро и рацете попрецизни. Многу е важно децата да сликаат и цртаат уште од рана возраст.

Овој пат ви подготвивме книги за боење во две категории. Книги за боење прилагодени за вкусот на девојчињата (принцези, коњи, мечиња, сирени и сл.) И книги за боење за момчиња (автомобили, цртани херои, супер херои, итн.)

Страниците за боење се во PDF формат за да можете лесно да ги отпечатите на принтер и забавата да започне.

Напиши коментар