Art & Crafts

Цел живот погрешно ги лупите портокалите. Погледнете како го прават тоа професионалци!

Многу вкусен и одличен извор на витамин Ц, тоа се портокалите.

Природно се поделени на делови и лесно можат да се излупат, ако тоа го правите на вистински начин.

Сепак, најчесто лупењето е најболниот дел за луѓето.

Со текот на годините на истражување, откриено е дека постои совршен начин да се излупи портокал и да се сочува во совршени, компактни парчиња.

Проверете го видеото подолу!

Напиши коментар