Миленичиња

Човек се здружил со верверички и фотографирал волшебни фотографии од нивниот свет

По потекло од Шведска, Geert Weggen е специјалист кога станува збор за фотографирање на природата, и тоа го прави совршено, за што сведочат бројните награди.

Последниве неколку години тој се фокусираше на фотографирање на црвени верверички, но прво мораше да ја заработи нивната доверба и да се дружи со нив.

Geert Weggen, кој има повеќе од 60.000 следбеници на својата страница на Инстаграм, создава смешни, слатки и неверојатни фотографии со помош на неговите љубопитни пријатели.

Иако можеби изгледа дека сликите биле обработени во Photoshop, според Bright Side, тие не се.

Која ви е омилена?

Напиши коментар