Категорија

Миленичиња

Категорија

Кучето отсекогаш било најдобар пријател на човекот, па не е изненадувачки што ова животно е најчестото милениче. Но, дали знаевте дека изборот на одреден вид куче кажува многу за вас и вашиот карактер? Ние ги издвоивме најпопуларните раси, па ако го препознаете омилениот меѓу нив, може да откриете нешто за…