Категорија

Миленичиња

Категорија

Честопати слушаме дека миленичињата и нивните сопственици изгледаат исто. Претпоставувам дека тоа е поради врската и љубовта што се раѓа меѓу нив. Животните се љубопитни по природа и сакаат да учествуваат во сè што прават нивните сопственици. Затоа, секоја активност на сопственикот станува нешто за што миленичињата сакаат да го…