Категорија

Миленичиња

Категорија

Ова преслатко куче сакаше да добие храна од трпезата. Тој не беше многу снаодлив, па неговите обиди да го наполни стомакот ги видоа скоро 9 милиони луѓе кои не разбираат како е можно тој да не може да скокне на масата. https://twitter.com/i/status/1303525101858627589