Миленичиња

Ова куче од Њујорк знае како да позира!

Знаете што фали малку повеќе на Инстаграм? Објавување на симпатични кучиња.

Посетете го @poochofnyc. Вистинското име на кучето е Агадор, и дали може да верувате, ова кученце има подеднакво симпатично “mini-me”, @littlefreddietinkles, со кого има многу заеднички фотографии.

Агадор може да биде забележан се фотографира низ цел Њујорк.

Слаткото куче се шета со големи и густи кадрици!

Погледнете ги подолу нашите омилени фотографии кои ги издвоивме од слаткото куче!

Напиши коментар