Миленичиња

Направил рибник насред терасата: Целта ми беше да го збогатам погледот, а не да чувам крапови! (ВИДЕО)

Овој човек направи нешто неверојатно што мора да го погледнете.

Овој човек направи езерце на терасата каде што чува Кои риби, попознати како јапонски крапови. Оваа риба е подобро позната како украсен вид на крап, може да биде во црвена, жолта, бела, црна и сина боја.

Тој е многу помал од крапот и претежно се чува во аквариуми и езерца затоа што е исклучително убав на изглед.

„Мојата цел не беше да чувам риби, туку да го збогатам мојот поглед“, изјави човекот што го направи ова езерце.

Погледнете како изгледа кога тие ќе се вселат на терасата во големото езерце:

Напиши коментар