Категорија

Миленичиња

Категорија

– Мојот живот трае 10 до 15 години. Секоја разделба од тебе значи страдање за мене. Размисли за тоа пред да ме земеш. – Сакај ме онаков каков што сум, затоа што ти ме избра. Јас немам можност да изберам пријател или господар. – Дај ми време да разберам што…