Категорија

Миленичиња

Категорија

Многумина веруваат дека миленичињата немаат место во спалната соба, и дека ќе го расипат спиењето, но според ова истражување, тоа не е точно. Ако имате проблеми со спиењето, можеби ќе сакате да размислите за домашно милениче и да дозволите да спие во вашата соба или на креветот. Новото истражување спроведено…

Важни информации за сопствениците на миленичиња. Појавата на вирусот корона предизвика голема вознемиреност и паника кај луѓето ширум светот.…