Миленичиња

Мачките препознаваат негативна енергија и лоши луѓе во ваша близина: Еве како тие се однесуваат во овие ситуации!

Мачките имаат многу силна интуиција, затоа обрнете внимание на нивното однесување.

Мачките се исклучително чувствителни, така што можат да ги забележат сите негативни вибрации и луѓе околу вас. Само треба да ги погледнете малку подобро за да разберете што сакаат да ви кажат.
Еве што тие се обидуваат да ви посочат со своето однесување.

Мачката започнува да се однесува многу нервозно без причина откако ќе се вратите дома

Овие животни можат многу добро да ја препознаат енергијата, па ако сте се расправале додека сте биле надвор од куќата или некој ве вознемирил, тие ќе почувствуваат. Нејзините постапки ве потсетуваат дека треба да се ослободите од негативните мисли и емоции.

Тие гледаат во една точка или место подолго време

Нешто тука не и се допаѓа и на тој начин ви дава до знаење дека местото или некој предмет има негативна енергија. Можеби некој ви дал нешто со лоши намери.

Мачките почнуваат да се однесуваат поагресивно или гризат кога сопственикот е во лошо расположение

Тие се многу приврзани кон нивните сопственици, па затоа не изненадува што ги чувствуваат сите ваши негативни емоции. Со оваа постапка, тие сакаат да ви кажат дека треба веднаш да престанете со ваквото однесување.

Кога сопственикот ќе се разболи, мачката ќе се свитка до него сè додека не закрепне

Тие можат многу добро да се чувствуваат кога нешто не е во ред, така што секогаш ќе биде таму за вас кога не се чувствувате добро. Таа ќе легне до вас и ќе се обиде да мирува додека не се опоравите, па дури ќе го препознае и болното место.

Ако некое лице без добри намери се појави во вашата куќа, таа ќе ржи или ќе гледа во таа личност без да се помести

Нивната изразена интуиција ќе ве упати кон оние кои не ви посакуваат ништо добро.

Напиши коментар