Миленичиња

Сопственичката отиде на прошетка без кучето: Неговата реакција стана хит на интернет!

Иако таа се врати за само неколку моменти, тој воопшто не беше среќен што не и се придружи на прошетката.

Кучето Бандит се налутило на сопственичката која излегла на прошетка без него. Барем така мислеше!

Неговата бурна реакција и гласен протест откако сопственичката го остави, стана вистински хит на интернет, исто како и неговата радост кога се врати, и покрај тоа што само неколку моменти отсуствуваше.

Погледнете го ова неодоливо видео:

Напиши коментар