Миленичиња

Eдноставен начин да го сoкриете тоалетот на вашата мачка

Чувајте го тоалетот на вашата мачка скриен.

Декорирањето на вашиот дом може да биде незгодно ако имате мачка поради нешто што тие го користат секојдневно: кутија со песок.

Со оглед на тоа што повеќето кутии со песок се едноставно непривлечни, ние разбираме зошто сакате да ги скриете.

Сега, можете лесно да ја скриете кутијата со песок на мачката со овој генијален трик. Во видеото подолу, Јутјуберката Александра Гејтер објаснува како да се трансформира шкафот во совршено место за криење на кутијата со песок.

Овој едноставен трик не само што е стилски начин да ја скриете кутијата со песок, туку исто така е и функционален бидејќи ќе заштедите простор.

Напиши коментар