Bridal

Дали е ова новата гола торта?

Ова може да биде спротивно на гола торта – но нѐ разбирате!

Се сеќавате кога голата торта стана хит? Секако дека се сеќавате. Таа беше врвот на пекарскиот свет – спратови без шлаг!

А сега е восхитта на половина од свадбите на кои присуствувате.

Едноставните детали и голите слоеви торта станаа совршена алтернатива за паровите кои сакаат нешто помалку традиционално за нивната свадба.

Но, сега се оди во спротивна насока, од минимален декор до крајно разубавување.

Наместо да бидат голи, тортите добиваат целосно преуредување. Метални детали, акцент на бонбоните и светките во боја започнаа да се појавуваат врз тортите во САД (ние прв пат го забележавме овој тренд во австралиските пекари како Кетрин Сабат и UnBirthday).

Може ли ова да биде новата гола торта?

Ако ги сакате новите дизајни, но не сте подготвени да ја одберете вашата свадбена торта, започнете со организирање на моминската вечер или облеката за деверушите.

Проверете ги креативните начини на кои пекарите ширум светот придонесуваат кон овој тренд.

Напиши коментар