Sweet Home

Дигитална турнеја низ смирувачките ентериери низ целиот свет

Со целиот свет кој се наоѓа во lockdown, со нетрпение се очекува моментот кога животот ќе се врати во нормала.

Меѓутоа, како што одминува времето, станува сè повеќе јасно дека плановите за патување се ставени на пауза (се надеваме на привремена!).

Во многу, честопати неочекувани работи, се наоѓа привремен мир од загрижувачките вести и здодевните дневни обврски низ куќата.

Како резултат, Инстаграм се докажа како брза алатка која ни го одвлекува вниманието, можеби и за прв пат со позитивен исход.

Седнете, земете длабок здив и тргнете на дигитална турнеја низ смирувачките простори низ целиот свет, можеби ќе добиете неколку идеи за трансформација на вашиот простор!

View this post on Instagram

Philip Dixon’s house in Venice

A post shared by Justin Chung (@justinchung) on

View this post on Instagram

oasis

A post shared by ALICE GAO (@alice_gao) on

View this post on Instagram

Let’s go together

A post shared by LAURA EGEA (@egealaura) on

Напиши коментар