ШоуБиз

Дома со Дуа Липа

Дуа Липа сака да ги покаже нејзините светла. Тие не се нејзини, поточно, им припаѓаат на сопствениците на лондонскиот „Airbnb“, каде таа во моментот е изолирана со своето момче, манекенот Анвар Хадид. Тоа е всушност вториот Airbnb која 24-годишната пејачка го изнајмила откако се вратила од патувањето во Австралија за да го пронајдат нејзиниот стан преплавен. Поминаа четири месеци откако започна глобалната пандемија COVID-19, три недели откако наредија не-стручните работници да останат дома, а 14 дена откако Липа го издаде својот втор албум „Иднина носталгија“.

Напиши коментар