Motherhood

Ејми Шумер и нејзиниот сопруг избраа прилично уникатно име за нивното симпатично момче

Ејми Шумер и нејзиниот сопруг Крис Фишер го поздравија нивниот син на 5 мај 2019 година и го споделија неговото уникатно име преку објавата на Инстаграм на 7 мај. „Gene Attell Fischer и неговиот татко Крис“, Ејми ja наслови скапоцената фотографија од своето бебе и сопругот заедно.

Сепак, на 14 Април на епизодата на нејзиниот Spotify, Ејми Шумер презентираше: 3 девојчиња, 1 Кит, Ејми случајно откри дека таа и Крис неодамна го преименуваа својот син од прилично хистерична причина. “Па, дали знаете дека Genе, името на нашето бебе е официјално сменето? Сега е Genе Дејвид Фишер. Прво беше Gene Attell Fischer, но сфативме дека случајно сме го именувале нашиот син генитал ,” рече таа. Gene Attell Fischer звучи како ‘гениталии’. ” Сметаме дека Gene David дефинитивно му одговара!

Напиши коментар