ШоуБиз

Ештон Кучер и Мила Кунис започнаа со „карантин вино“ за да соберат пари за помош со пандемијата

Ештон Кучер и Мила Кунис ветуваат дека 100 проценти од профитот ќе одат директно на четири добротворни цели, помагајќи им на оние погодени од вирусот.

Благодарение на нив, фановите сега можат да поддржат добротворна цел со наливање на чаша Пино Ноар.

Напиши коментар