Убавина

Генијално: Направете локни со бањарка

Дали некогаш сте сакале да научите да ја виткате косата или да направите бранови, но никогаш сте немале доволно време, волја или трпеливост? Веројатно имате повеќе време сега отколку порано, и се надеваме дека ќе имате, бидејќи секоја нова активност е одличен начин да се убие време додека сме во затворен простор, па можеби е време и за оние локни.

Ова е исто така одлична опција за секој што сака да ја одмори косата од топлината на пеглите и феновите.

Значи, за локни, потребен ви е ремен од наметка и нешто за да ја заврзете косата на крајот.

Напиши коментар