Здраво тело

Имате напади на паника дома? Тешко ви доаѓа ограничувањето на движењето? Пробајте го овој рецепт и веднаш ќе се смирите

За време на согорувањето, ловоровиот лист ќе испушти мирис за кој е докажано дека има смирувачко дејство.

Многумина од нас се анксиозни за време на пандемијата, па ова ќе им помогне.

Сè што ви треба е ловоров лист.

Ставете два грста лист од ловор во сад (внимавајте тоа да биде сад што нема да ви треба, и да не е пластичен), па запалете го ловорот и оставете го да гори во следните 15 минути.

За време на согорувањето, ловоровиот лист ќе испушти мирис за кој е докажано дека релаксира.

Покрај тоа, овој лек се покажал одлично како третман кај пациенти со карцином.

Напиши коментар