Дестинации

Индонезија – земја со идеални плажи за уживање кадешто можете одлично да се храните за малку пари

Од морето на авантурите и земјите што постојат, решивме да ви ја претставиме шарената Индонезија.

Домагој, блогер за патувања и наградуван фотограф, не води низ оваа авантура преку фотографии, а ние сме сигурни дека ќе уживате и дека сликите од овој виртуелен патопис ќе ве однесат на патување во Индонезија во еден момент.

Неговите авантури можете да ги следите на неговиот профил на Инстаграм, #domagojsever.

Сега одвојте малку време за себе или зачувајте го линкот за викенд и уживајте во приказната и совршените фотографии на Домагој.

Напиши коментар