Art & Crafts

Истурете сода бикарбона на душекот. 30 минути подоцна ќе се случи нешто неверојатно!

Душекот е местото каде што го поминувате поголемиот дел од времето, а најмногу додека спиете.

Чистењето на душек е многу скапо, но исто така многу незгодно.

Сепак, треба да земете во предвид дека здравјето е најважно и не треба да штедите пари на него.

Ви претставуваме многу ефтин и ефикасен начин за чистење на душекот за само 30 минути.

Посипете сода бикарбона на креветот и оставете ја да отстои 30 минути. По 30 минути, исчистете го со правосмукалка душекот. Можете да додадете и 5 капки есенцијално масло од лаванда за да добиете посебен мирис кој ќе трае неколку дена.

Погледнете во видеото подолу.

Напиши коментар