Дестинации

ИЗВОНРЕДЕН ПРЕСТОЈ ВО ИСТОРИСКА АЛФАМА, ЛИСАБОН

Скриен на крајот на тесната и ветровита улица во Лисабон, Memmo Alfama хотелот може да се пофали со неверојатен и непречен поглед на посакуваната Алфама во Лисабон.

Има базен на покривот и вински бар кој содржи листа на локални и меѓународни мешавини, одлична комбинација за одмор на нозете откако ќе пешачите по ридските улици во Лисабон.

Ако престојот во затворено е повеќе за вас, хотелот е фокусиран на создавање „соседски“ простори околу имотот за гостите да се релаксираат и да уживаат во изборот на лична литература и дневни весници од целиот свет.

Најдобро од сè, ако барате инспирација како да го поминете денот во Лисабон, вработените на рецепција може да ви помогнат да испланирате епска рута за вас.

Напиши коментар