Cafe Del Mar

Јога за утринско будење

Дали вашиот задолжителен утрински ритуал подразбира – шолја кафе?

Ако сакате да го замените со здрав ритуал кој го освежува и буди целото тело, ова може да биде 15-минутен сет на утрински јога вежби.

„Познато е дека навиката се формира по 66 дена, затоа започнете сега и променете ги вашите утра и на тој начин и вашите денови, и конечно вашиот живот“, вели Тамара Берец, овластен инструктор за јога.

Напиши коментар