Art & Crafts

Како да направите природен дезодоранс со 3 состојки

Еве природен дезодоранс што можете да го направите дома користејќи 3 состојки кој навистина добро делува за жени и мажи, и е многу ефтин – палео, без глутен, вегански.

Напиши коментар