Новости

Ким Кардашијан и Крис Џенер заедно лансираат парфем

Оние од нас кои не се сметаат за клучни работници и имаат доволно среќа да работат од дома сега веројатно не се најпродуктивни. Но, додека ние работиме околу 20% од вообичаениот обем на работа, Кардашијан и Џенер сè уште се на 110%.

Не само што започна последната сезона на Keeping Up With The Kardashians (Крис не можеше подобро да го темпира), туку и премиера на новата серија на Ким, Правниот проект.

Како што вели поговорката, ѓаволот работи напорно, но Крис Џенер работи понапорно, и благодарение на таа работна етика, сега имаме нов мирис кој ни доаѓа.

Ким се здружи со својата мајка да го лансира KKW x Kris, нов мирис инспириран од безусловната љубов меѓу мајката и ќерката. Дали некој сака да ја потсети нашата мајка на таа љубов?

Ако сакате да знаете како мириса длабоката врска на Крис и Ким, „безвременско, дрвенесто, бело цветно“ сега е вистинскиот момент.

Напиши коментар