Art & Crafts

Кога бебето го надрасна креветчето, таткото го претвори во нешто неверојатно

Додека децата растат, ги надраснуваат работите што им беа потребни.

Наместо да го остави оваа креветче да собира прашина, тој го претвори во лулашка во која ќе ужива целото семејство.

Ова е навистина убав начин да покажете колку го сакате вашето дете.

Постојат многу работи што можете да ги направите од креветчето, како што е полица за весници, што може да виси на ѕидот.

Можете да го обоите дрвото за да му дадете уште поубав изглед. Направете и држач каде што можете да ги прикачите сликите.

Обидете се да направите и катче за вашето дете, исполнете го со перници, сликовници или играчки и вашето дете сигурно ќе ужива во тоа.

Исто така можете да ја тргнете едната страна од креветчето и да го покриете со ќебиња за да направите шатор што ќе го обожаваат децата, или да додадете тркала и да направите вагон.

За да ја видите прекрасната лулашка направена од креветчето, погледнете го видеото во прилог.

https://www.youtube.com/watch?v=vycBqb4NaJE&feature=emb_title

Напиши коментар