Like

„Комбинирани“ модели: 12 најпосакувани патики за оваа сезона пролет-лето

Во понудата на разни комерцијални модни брендови оваа сезона, веројатно веќе забележавте голем број на таканаречени комбинирани патики.

Зад ова име се наоѓаат ефективни шарени модели чија површина е украсена со мозаик од контрастни бои.

Комбинацијата на различни и навидум некомпатибилни нијанси е одговорна за многу впечатливите патики кои не се разликуваат во дизајнот од класичните спортски модели, но затоа се многу поинтересни од едноставните патики со една боја.

Можеби изгледа дека овие модели се создадени само за спортски активности, но тие дефинитивно ќе ги разиграат секојдневните комбинации.

Со нив, дури и најобичните фармерки ќе станат попривлечни, а поради тоа што имаат повеќе нијанси, лесно е да ги комбинирате со горни делови на облека.

Доколку барате разнобојни патики, погледнете ги 12-те модели што ги избравме за вас во галеријата.

Напиши коментар