Bridal

Магична венчавка инспирирана од Хари Потер

Фатете го стапчето и метлата – ќе бидете пренесени во Хогвортс.

Погледнете ја оваа сериозно неверојатна свадба инспирирана од Хари Потер!

Алисија Данкан (поранешен ветеринарен техничар во армијата) и Роберт Кавако (моментално служи во Армијата) додадоа чуден пресврт на нивната венчавка во Орландо, Флорида, со детали од омилената серија со волшебници.

Рустикалните дрвени маси (полни со свеќи, зеленило и метален прибор) ни дадоа Great Hall вибрации.

Двојката дури вметна и бои од сите четири куќи на Хогвортс, па без разлика дали гостите беа Ravenclaws, Hufflepuffs, Slytherins или Gryffindors, тие веднаш се вклопија како што треба.

А како сладок завршен допир, Данкан и Кавако им дадоа на своите гости чоколадни жаби.

Но, нашиот омилена конфекција дел?

Две свадбени торти.

Едната е украсена во боите и грбовите на четирите куќи, а другата е составена од сите седум книги.

Погледнете.

Напиши коментар