Like

Мајка го слушна бебето како плаче, кога влезе во собата, виде сцена што мораше да ја сними

Постојат луѓе кои велат дека е подобро децата да растат во домови каде нема миленичиња.

Особено за кучињата велат дека можат да бидат опасни и да го нападнат бебето, но ова видео ќе ги убеди сите дека вистината е поинаква.

Мајка го слушна бебето како плаче, отиде во детската соба и виде нешто што ѝ го разубави денот.

Напиши коментар