Убавина

Make-Up рутината на Ким Кардашијан додека седи дома

Зошто да не, дотерајте се понекогаш и додека сте дома, на сите ни недостасува. Еве како се средува Ким Кардашијан додека ја открива нејзината рутина на шминкање.

Напиши коментар