Cafe Del Mar

Најдоброто овошје за слабеење

Еден од најтешките делови на која било диета е борбата против желбата за слатко. Но, кога станува збор за диети, не сите шеќери се создаваат подеднакво. Иако вашата диета има строги правила кога станува збор за рафинирани шеќери кои се наоѓаат во колачи и бисквити, природниот шеќер не ги надминува дозволените граници.

Најдоброто овошје за слабеење

Бобинки

Fresh berries in a basket on rustic wooden background. Close up, top view, high resolution product. Harvest Concept

Киви

kiwi on white wood background. tinting. selective focus

Лубеница

whole and slices watermelon with green leaves isolated on white background

Јаболко

red apples path isolated

Папаја

papaya slice on wood

Лимон

Lemon isolated on white background

Цитрон

Fresh grapefruit slices isolated on white background

Ананас

Pineapple slices with leaves. Pineapple isolate. Cut pineapple on white.

Авокадо

Cut avocado. Fresh fruit with green leaves with a large seed in center. Avocado oil. Isolate on a white background. Close-up. Template for design

Круша

glass jar of pear jam with fresh fruits on wooden table

Напиши коментар