Art & Crafts

Направете место за вашите чевли од ПВЦ цевка

После долг ден, последната работа што ви паѓа на памет е да ги наредите чевлите до влезната врата.

Поголемиот дел од времето, чевлите се натрупуваат и расфрлаат (особено ако имате многу пара чевли).

Се разбира, можете да купите полица за чевли или едноставно можете сами да си направите.

Сè што ви треба е ПВЦ цевка, лепак и спреј …

Погледнете и споделете го видеото со вашите пријатели:

Напиши коментар