Art & Crafts

НАПРАВЕТЕ САМИ – УМЕТНИЧКИ ДЕЛА ЗА ВАШИОТ ЅИД

Овие едноставни уметнички дела се насекаде деновиве.

Тие можат да бидат скапи, а лесно е да ги направите сами!

За нас се атрактивни оние цртежи од Пабло Пикасо, но вие можете да одберете дело според својот вкус, велат од Pink DIY.

Овие лесни цртежи со едноставни линии се безвременски и модерни во исто време.

Одличен проект за домашен декор без разлика дали сте аматер или професионалец!

Напиши коментар