Art & Crafts

НАПРАВИ САМ: 5 начини да ги искористите магнетите во домот!

Дури и ако со векови го познаваме магнетизмот, ретко ги користиме неговите способности во домаќинството.

Во ова видео ќе видите 5 генијални начини да користите мали магнети во секојдневниот живот и домашните работи.

Без разлика дали сакате да соберете метални предмети во кутија, да создадете дополнителен простор во кујната или да го решите проблемот со постојано отворените врати, овие идеи ќе ве воодушеват…

Напиши коментар