Art & Crafts

НАПРАВИ САМ: Икеа трикови!

Доколку имате парчиња од Икеа и сакате да ги освежите и пренамените да одговараат со вашиот стил во домот, погледнете го видеото подолу.

Ви претставуваме неколку Икеа трикови и се надеваме дека ќе ве инспирираат и мотивираат да ја ослободете вашата креативност, а сето тоа за пристоен буџет!

Напиши коментар