Motherhood

Наставничката отпеа песна која совршено опишува како родителите се чувствуваат во моментов

Многу родители не знаат како да ги искажат своите емоции во овие моменти, но тоа го успеа една жена која се претстави себеси како учителка во 1 одделение на TikTok.

Таа реши да ја искористи музиката за да ги сподели своите чувства за транзицијата на предавањето на долги растојанија што се случи преку ноќ.

„Ја напишав песната и сакам да ја споделам со вас“, рече популарната корисничка на социјалната мрежа по име Лиз и ја пушти.

Она што се случува подолу совршено опишува како родители се чувствуваат во моментов.

Бидејќи не може да се опише со зборови, најдобро е да ја слушнете сами.

Напиши коментар