Дестинации

Неверојатна креација: Свето место каде се одвива уникатна игра на светлината

Кањонот Антилопа во Аризона е создаден од играта на ветрот и водата но понекогаш може да биде навистина опасно место. Со него управува домородно американско племе, а влезот е ограничен. Како и да е, сè повеќе фотографи го посетуваат…

Напиши коментар