Sweet Home

Одмор за душата: Десет скриени градини во кои би останале дури и по изолацијата

Заборавени помеѓу дрвјата, цвеќиња и грмушките, скриените градини се создадени за да ја одмориме душата во нив.

Тоа не се раскошни, големи градини, кои ве оставаат без здив со својата величественост – тоа се мали простори на отворено кои се скриени од погледите и опкружени со зеленило.

Сонуваме за еден ваков дел во дворот, мал свет за себе, скриена градина каде што ќе останеме дури и откако ќе помине изолацијата.

Напиши коментар