Мојата кујна

Откриен познатиот “Chocolate chip cookie” рецепт!

DoubleTree од Хилтон само што го откри својот рецепт за оние познати, свежо печени колачиња со чоколади чипови што им ги нудат на гостите.

Напиши коментар