Мода

Оваа поранешна танчерка прави елегантни, минимални танги

Колку минимални можат да бидат тангите? Концептот можеби едвај го има веќе, но германската етикета „Ду Цел“ од Марија Синковски го претвори сјајното парче ткаенина во нешто уште пософистицирано, што резултира во елегантна, но скоро невидлива танга. Свилен G-string со градник кој што вели „забава во задниот дел“, со само три линии, и предниот „бизнис дел“, што повеќе потсетува на долна облека со целосна покриеност.

Синковски забележува дека секое парче е направено од свила од Франција, нешто што влијаело на името на брендот, што преведува на „Ду Цел“ на француски јазик. „Не треба да чувствувате ништо кога носите свила, многу е мекa“, рече Синковски. „И тоа е чувството што сакав да го пренесам“.

Напиши коментар