Sweet Home

Овој профил ги собра сите вазни што некогаш би можеле да ги посакаме на едно место

Исплакнете ги очите со овие убавици кои магично ќе го трансформираат вашиот животен простор.

Ако на вашиот простор му е потребна промена, понекогаш е доволно да го збогатите со неколку убаво дизајнирани детали, како вазни.

Имено, ако немате ниту една вазна, а претходно не сте забележале, вазната не само што има утилитарна функција како држач за свежо цвеќе, туку функционира и како декоративен предмет.

Секој вистински љубител на декор ја разбира стратешката важност на една убава вазна и колку може да го трансформира простор, без разлика дали е на полица, маса или прозорец.

Сигурно можете да ја замислите нашата возбуда кога при беконечно скролање на Инстаграм налетавме на профилот 1000 vases и најдовме толку могу нови инспирации за надградба на нашиот простори за живеење.

Проверете ги нашите омилени подолу и за редовна инспирација во иднина следете го овој профил.

View this post on Instagram

@linyuhsien #vase #vases #1000vases

A post shared by 1000vases (@1000vases) on

Напиши коментар