Убавина

Овој сјај за усни се продава на секои 15 секунди – и сега е на попуст

Пронаоѓањето на сјај за усни што обезбедува долготрајна боја и сјај без да оставите зад себе леплив хаос може да биде незгодно. Но, илјадници љубители на шминка велат дека NYX сјајот за усни е решение за сето тоа, надминувајќи ги сите наши очекувања.

Покрај обезбедувањето на неверојатна боја што трае со часови, омилениот сјај исто така е богат со навлажнувачки состојки кои ги оставаат усните да се чувствуваат хидрирани. Според брендот, сјајот е толку популарен, еден се продава на секои 15 секунди – што значи дека над 10 милиони парчиња се продадени од неговото лансирање во 2013 година!

Лесно е да се види зошто е толку сакан овој производ. Не само што е лесен за примена, но клиентите велат дека мириса одлично. „НАЈДОБРИОТ сјај досега“, рекол еден купувач. „Нема споредба. Нијансите се апсолутно совршенство…никогаш нема да користите друг сјај!“

Купете го! Сјај за усни NYX; 7,50 долари за два; ulta.com

Напиши коментар